Iparbiztonság

A PROFES Kft. közel 20 éves ipari veszélyhelyzet megelőzési és kezelési tapasztalattal vállalja a veszélyes anyagokkal foglalkozó alsó- és felső küszöbértékű üzemek, küszöbérték alatti üzemek, valamint kiemelten kezelendő létesítmények szakértői támogatását, a katasztrófavédelmi jogszabályi kötelezettségeik teljesítése érdekében.

A veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos balesetek veszélyeinek azonosításával, a következmények és kockázatok elemzésével, továbbá a bekövetkezett események kezelésével összefüggő szakértői feladatok megvalósításában a 219/2011. (X. 20.) Korm. rendelet 7. mellékletben meghatározott jogosultságokkal és szakmai gyakorlattal rendelkező főállású munkatársaink működnek közre. Az elemzések során alkalmazott szoftvereink megfelelőségét és elfogadhatóságát a BM OKF - 283-30/2012/SEVESO számú - állásfoglalása igazolja.

Fokozott figyelmet szentelünk a tervezői szakértői tevékenységeink során kidolgozott megoldások oktatására, készségszintű begyakoroltatására. Ennek érdekében speciális oktatási tematikán, levezetési terveken alapuló helyszíni- és távoktatási megoldásokat és védelmi gyakorlatokat is biztosítunk partnereinknek.

KAPCSOLATFELVÉTEL:

Nagy-Pétery Tibor, ügyvezető
email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
mobil: +36 30 942 78 73

A PROFES Környezetbiztonsági Programiroda Kft. Általános Szerződési Feltételei itt érhetőek el.