Műszaki beavatkozás

Kárelhárítás

A környezetkárosodás megelőzésének és elhárításának rendjéről szóló 90/2007. (IV. 26.) Korm. rendelet alapján, környezethasználó az azonnali beavatkozást igénylő környezetkárosodás bekövetkezése esetén kárelhárítást köteles végezni.

Azonnali kárelhárítást beavatkozás szükséges, amennyiben a környezetkárosodás a közegészségügyet, a közbiztonságot veszélyezteti, illetve amennyiben a környezetkárosodás felszámolása azonnali beavatkozással eredményesebben, hatékonyabban, gazdaságosabban végrehajtható, illetve a jövőbeni környezetkárosodás megelőzhető.

A kárelhárítás során a környezethasználó köteles minden környezetkárosodást megelőző intézkedést megtenni a környezetkárosodás enyhítése, illetve a további környezetkárosodás megakadályozása érdekében, tehát köteles haladéktalanul ellenőrzése alá vonni, feltartóztatni, eltávolítani vagy más megfelelő módon kezelni a környezetkárosodást okozó anyagokat, illetve más károsító tényezőket.

Az ország teljes területén vállaljuk szennyezett talajok és felszín alatti vizek visszamaradt kárainak, illetve havária jellegű szennyezettségeknek a kárelhárítását. Saját tulajdonú munkagépek, szállítójárművek segítségével akár 24 órán belül megkezdjük a kárelhárítási beavatkozást, a szennyező anyag összegyűjtésétől, kitermelésétől, annak elszállításán, hasznosításán és ártalmatlanításán át, az esetleges tereprendezésen keresztül a teljes körű dokumentálásig bezárólag.

Kárelhárítási szaktevékenységünket közel 20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal, hulladékszállítási és árufuvarozási engedély birtokában, illetve megfelelő jogosultsággal és végzettséggel rendelkező munkatársainkkal biztosítjuk.

KAPCSOLATFELVÉTEL:

Nagy-Pétery Tibor, ügyvezető
email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
mobil: +36 30 942 78 73