Műszaki beavatkozás

Kármentesítés

A felszín alatti vizek védelméről szóló 219/2004. (VII. 21.) Korm. rendelet alapján a visszamaradt környezeti terhek felszámolása érdekében kármentesítést kell végezni. A kármentesítés olyan helyreállítási intézkedés, amely a felszín alatti víz és földtani közeg károsodásának enyhítésére, az eredeti, vagy ahhoz közeli állapot helyreállítására irányul.

Fentiek érdekében teljes körűen vállaljuk kármentesítések lebonyolítását, megvalósítjuk a beavatkozási technológia tervezését, engedélyeztetését, a szennyezett talaj és/vagy felszín alatti vizek kármentesítését, a keletkező veszélyes hulladékok elszállítását, illetve a talaj és felszín alatti vizek környezeti állapotának monitorozását.

A kármentesítés folyamatáról teljes körű dokumentálást (beavatkozási terv, próbaüzemi zárójelentés, előrehaladási jelentések, záródokumentáció) biztosítunk.

Kármentesítési szaktevékenységünket közel 20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal, hulladékszállítási és árufuvarozási engedély birtokában, illetve megfelelő jogosultsággal és végzettséggel rendelkező munkatársainkkal biztosítjuk.
 

KAPCSOLATFELVÉTEL:

Nagy-Pétery Tibor, ügyvezető
email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
mobil: +36 30 942 78 73