Tűz- és munkavédelem

Oktatás, gyakorlat

Oktatási megoldásaink (oktatás, tréning, e-learning kurzus, tervgyakorlat az érintettek különböző csoportjai (irányító, végrehajtó, szomszédos létesítményben tartózkodó) részére biztosítja a szükséges új belépős, éves ismétlődő, vagy rendkívüli oktatási kötelezettség lehetőségét tűz- és munkavédelem, bányabiztonság és ADR területén.

Helyszíni (kihelyezett) oktatások, tervgyakorlatok

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény 55. §-a, valamint a tűz elleni védekezésről, a műszaki mentésről és a tűzoltóságról szóló 1996. évi XXXI. törvény 22. §-a szerint a munkáltató köteles gondoskodni arról, hogy munkavállalói tűz- és munkavédelmi oktatások keretében az egészséget nem veszélyeztető és a biztonságos munkavégzés feltételeit, továbbá tűzvédelmi feladataikat megismerjék, elsajátítsák. A tűzvédelmi szabályzat készítéséről szóló 30/1996. (XII.6.) BM rendelet 4. §. alapján Tűzriadó tervben foglaltak szükség szerint, de legalább évenkénti gyakoroltatását írja elő.

A fenti jogszabályi előírásoknak megfelelően eseti, vagy folyamatos megbízások keretében - megrendelőink igénye alapján - oktatási tematikát, ill. levezetési terveket készítünk a tűz- és munkavédelmi oktatásokhoz és kapcsolódó belső védelmi-, súlyos káresemény elhárítási-, tűzriadó-, kiürítési-, oltási- és kárelhárítási gyakorlatokhoz. Ezek elfogadása, ill. hatósági elfogadtatását követően a szükséges dokumentáltsággal megvalósítjuk a jelzett feladatokat.

Tűz- és munkavédelmi e-learning kurzusok

Társaságunk e-learning keretrendszere lehetőséget teremt arra, hogy egyedi megrendelői igényeknek megfelelően fejlesztett távoktatási képzésekkel támogassuk partnereink tűz- és munkavédelmi, felkészültségének javítását. Ennek megfelelően minden esetben az adott üzem tűz- és munkavédelmi szabályozásán alapuló, a helyi sajátosságokat maximálisan figyelembe vevő oktatási anyagok kerülnek e-learning tananyagként kidolgozásra.

KAPCSOLATFELVÉTEL:

Nagy-Pétery Tibor, ügyvezető
email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
mobil: +36 30 942 78 73