Rólunk

A PROFES Kft. szakértői elkötelezettek abban, hogy olyan mérnöki támogatást biztosítsanak az ügyfeleink számára, amely a jogszabályi megfeleltetésen túl az üzemeltetési kockázatok folyamat alapú és teljes körű kezelhetőségét is biztosítja.

Mérnöki szolgáltatásaink a veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos balesetek megelőzése és ellenük való védekezés összes érintett hatósági szakterületén (iparbiztonság, tűz- és munkavédelem, robbanásmegelőzés, környezetvédelem), az üzemelés teljes életciklusában (létesítés, működés, felhagyás) támogatják megrendelőinket.

Társaságunk az 1995. évi alapítása óta eltelt időszakban közel kétezer szakfeladat megvalósításában, ellátásában működött közre. Jelzett szakterületek vonatkozásában nagy számú tervezői, szakértői referenciákkal rendelkezünk az agrár- és élelmiszeripar, energetika, gyógyszeripar, logisztika, olaj és gázipar, vegyipar szektor meghatározó vállalataitól.

Környezetbiztonsági szakmai tevékenységünk folyamatos fejlesztése érdekében aktívan veszünk részt K+F+I projektekben, ill. pályázatokon. Ennek eredményeként innovatív, de gyakorlatias és költséghatékony megoldásokat fejlesztünk ügyfeleink részére.

További információk érdekében kérjük keressen elérhetőségeinken!