Műszaki beavatkozás

SOS veszélykezelés

 

PROFES Kft. folyamatosan elérhető ügyeletes szakértői támogatást biztosít a veszélyes anyagokkal kapcsolatos ipari baleseti események (tűz, robbanás, veszélyes anyag kikerülés) kármenedzsment feladatainak szakszerű és költséghatékony megvalósítása érdekében.
 
Partnereink igényeihez igazodva társaságunk három egymásra épülő együttműködési formát alakított ki egy esetlegesen bekövetkezett baleseti esemény során fölmerülő feladatok teljesítése érdekében.
 
1. fokozat: telefonos információ- és tanácsadás
 
Támogatás a szükséges katasztrófavédelmi, környezetvédelmi jelentési és dokumentálási kötelezettségek teljesítéséhez, a szükséges kárenyhítési, kárelhárítási feladatok informatív támogatása.
 
Veszélyes ipari védelmi ügyintézői, iparbiztonsági-, tűzvédelmi- és környezetvédelmi megbízotti szerződött partnereink részére díjtalan.
 
2. fokozat: szakértői tanácsadással a baleset helyszínén
 
Tartalmazza a telefonos információ- és tanácsadási feladatokat és a szükséges katasztrófavédelmi, környezetvédelmi jelentési és dokumentálási kötelezettségek teljesítését, kárfelmérési vizsgálatok lefolytatását, a szükséges kárenyhítési, kárelhárítási feladatok helyszíni művezetését, a kivizsgálásban történő közreműködést.
 
Eseti helyszíni megjelenés szakértői napi díjazás és kiszállási díj alapján. Kárfelméréssel összefüggő mintavételezés és vizsgálat előzetes ajánlat és tételes elszámolás alapján.
 
3. fokozat: környezeti kárenyhítő műszaki beavatkozás
 
Tartalmazza a telefonos információ- és tanácsadási feladatokat és a baleset helyszínén megvalósításra kerülő szakértői tanácsadói feladatokat, kiegészítve a szükséges azonnali kárelhárítási intézkedések megvalósításához szükséges erő és eszköz biztosításával.
 
Éves rendelkezésre állási díj, továbbá eseti helyszíni megjelenés szakértői napi díjazás és kiszállási díj alapján. Kárfelméréssel összefüggő mintavételezés és vizsgálat előzetes ajánlat és tételes elszámolás alapján.
 
Ipari baleseti kármenedzsment szolgáltatásunk részleteiről, szerződéses feltételeiről érdeklődjön az alábbi elérhetőségen:

KAPCSOLATFELVÉTEL: 
 
Nagy-Pétery Tibor, ügyvezető
email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
mobil: +36 30 942 78 73