Oktatás

Veszélyhelyzeti vezető e-learning kurzus

Társaságunk veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos balesetek elleni védekezés területén szerzett tapasztalatai alapján az érintett alsó és felső küszöbértékű üzemek, küszöbérték alatti üzemek, valamint kiemelten kezelendő létesítmények veszélyhelyzeti vezetői részére interaktív, gyakorlati ismeretekre összpontosító e-learning kurzus készített.
 
 
A veszélyes anyagokkal kapcsolatos rendkívüli események (tűz, robbanás, környezetkárosító anyagkikerülés, üzemzavar) kialakulását követő időszakban létfontosságú, hogy a veszélyhelyzeti beavatkozást irányító vezető megfelelő felkészültséggel rendelkezzen a felmerülő feladatok kezelésére. A felderítés, bevetés-irányítás, veszélyhelyzeti kommunikáció, beavatkozás-biztonság, kárenyhítés és felszámolás hatékonyságának növelése érdekében társaságunk e-learning képzést ajánl a veszélyes üzemek veszélyhelyzeti vezetői számára. 
 
A kurzus sikeres teljesítésével egy esetlegesen bekövetkező rendkívüli esemény idején a veszélyhelyzeti vezető tudatosan, felkészülten hozhat döntéseket, és készségszintű tudást szerezhet az eseményt követő időszak teendőiről is. 
 
A képzés esettanulmányokon, üzemi tapasztalatokon alapuló gyakorlatias megközelítésű, ellenőrző kérdéseket és feladatokat is tartalmazó tananyag. Sikeres vizsga esetén a kurzus tanúsítvány kiadásával zárul. 

KAPCSOLATFELVÉTEL:

Nagy-Pétery Tibor, ügyvezető
email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
mobil: +36 30 942 78 73