Oktatás

Társaságunk 20 éves környezetbiztonsági szakértői tevékenysége során jelentős tapasztalatra tett szert helyszíni oktatások és gyakorlatok szervezésében és lebonyolításában, e-learning képzések fejlesztésében. Releváns tapasztalattal rendelkező szakmérnök munkatársaink készséggel állnak megbízóink rendelkezésére oktatási tematikák kidolgozásában, oktatások és szakvizsgáztatások szervezésében lebonyolításában, valamint gyakorlatok levezetési terveinek összeállításában és a tervek megvalósításában.

A vállalati igényeknek megfelelő helyszínen és időpontban megvalósuló új belépő, ismétlődő vagy rendkívüli képzéseink a környezetbiztonság valamely szakterületén (bányabiztonság, iparbiztonság, környezetvédelem, tűz-és munkavédelem, ADR) lehetőséget biztosítanak az egyes munkakörök betöltéséhez szükséges tudás- és készségszint megszerzésére, megújítására. 

Online elérhető oktatásaink költséghatékony megoldásokat jelenthetnek a jelentősebb munkavállalói létszámmal vagy több telephelyen működő vállalatok jogszabályok szerinti oktatási kötelezettségeik maradéktalan teljesítésére.

Speciális szakmai tématerületekre egyedi e-learning kurzusokat fejlesztünk, hogy az érintett munkavállalók hatékony időráfordítás mellett szerezhessék meg feladataik ellátásához szükséges veszélyhelyzet megelőzési és kezelési ismereteket.

Társaságunk vállalja továbbá egyedi vállalati igények szerinti online képzések és az ezeket összefogó oktatási keretrendszer kifejlesztését, telepítését. 


KAPCSOLATFELVÉTEL: 
 
Nagy-Pétery Tibor, ügyvezető
email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
mobil: +36 30 942 78 73
 
A PROFES Környezetbiztonsági Programiroda Kft. Általános Szerződési Feltételei itt érhetőek el.